söndag 22 november 2009

Någon ljuger om Vattenfall

I kvällens Agenda så fick vi en inblick i turerna kring Vattenfall. För alla blir det alltmer uppenbart att Maud Olofsson ljuger och försöker flytta fokus på andra. Att regeringen trots "kärnkrafts uppgörelsen" är djupt oenig om energipolitiken har nog inte undgått någon. När dessutom folkpartiets landsmöte beslutat om att satsa på kärnkraft rycker en regeringskris allt närmare. Folkpartiet försöker att profilera sig i den höger fåra som moderaterna lämnat öppen.
Jag drar mig dessutom till minnes att Maud Olofsson hade samma vinglande inställning till chefsbonusar i statliga företag. Det resulterade i att Fredrik Reinfeldt och Anders Borg offentligt bestämde vad som gällde. En offentlig tillrätta visning av centerns partiledare och som vingklippte henne ordentligt.

Tråkigt var det att se Kalla fakta i TV 4 och deras granskning av Älvsby hus. Dessutom förvånande att folkpartiets gruppledare i landstinget Jens Sundström inte hunnit med sitt uppdrag som kvalitetsansvarig. Jag kan förstå att det kan vara svårt att hinna med att vara överallt, men inget uppdrag som man tar på sig och inte hinner med får drabba tredje person. Detta har helt klart skett i detta fallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar