söndag 31 augusti 2014

Valrörelsen går vidare.

Igår var jag med på ytterligare en bra partiaktivitet. Den här gången var det Gällivare och en kickoff inför slutspurten av valrörelsen. Bra innebär att det var mycket folk som kom och lyssnade på dom politiska talen och samtalen. Många har redan röstat och röstat på oss. Man vill ha en förändring av regeringsmakten. När det gäller kommun och landstingsvalet så vill man ha fortsatt socialdemokratiskt styre. Man säger sig var nöjd med vårt sätt att leda kommunen och landstinget.

På kvällen fortsatte jag med att medverka vid Grans naturbruksgymnasiums 100 år jubileum. En tillställning med föredetta elever och personal som gått utbildningen och arbetat vid skolan. Imponerande var att den äldste eleven som var med på festen gick ut skolan 1939 och fyller 94 år på nyårsdagen. Idag har jag fortsatt på Grans och medverkat på den s.k Grandagen. Ett stort öppet hus som visar allt som finns vid skolan. Flera tusen besökare kom för att vara med, både barn och föräldrar ja naturligtvis aven mor och farföräldrar. 
Nu är det knappt två veckor kvar till valet och det gäller att hålla i in i det sista. Ska vi byta regering och behålla landstingsledningen och styret i alla fjorton kommuner i länet så gäller det att kämpa.
Vi möts därute.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar